Paste

Paste

Sos pentru paste

- ingrediente -

  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 3 roşii mari
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • sare,piper
  • frunze de busuioc şi rozmarin

- mod de preparare -

 Se taie legumele. Se prăjeşte ceapa, se adaugă căţeii de usturoi tocaţi. Când ingredientele prind o culoare aurie, se adaugă ardeii graşi şi dovleceii.

După ce se înmoaie ardeii, se adaugă pulpa de roşii şi se pune la fiert la foc mic.

Înainte de a stinge focul, se adaugă busuiocul, rozmarinul, sarea şi piperul.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest