Paste

Paste

Spaghete cu parmezan și roșii cherry trase la tigaie cu busuioc

- ingrediente -

Pentru atunci când vrei un preparat simplu, rapid, dar gustos, încearcă rețeta de Spaghete cu parmezan și roșii cherry trase la tigaie cu busuioc și satisfacția va veni pe loc!

Dacă ați preparat anterior niște chiftele, puteți încerca și aceste Spaghete cu chiftele în sos de roșii!

  • 250 g spaghete
  • 200 g parmezan
  • 2 căței de usturoi
  • 100 g unt
  • 250 g roșii cherry
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper

- mod de preparare -

 Spaghetele se fierb în apă cu sare după modul clasic.

Apoi se scurg și se trag la tigaie în 50 g unt aromat cu un cățel de usturoi și câteva frunze de busuioc rupte.

Roșiile cherry se taie în sferturi, jumătăți, sau se lasă întregi, în funcție de mărimea acestora, apoi se trag la tigaie în unt aromat ca și la spaghete, cu un cățel de usturoi răzuit și frunze de busuioc.

Se amestecă spaghetele cu roșiile cherry și se rade mult parmezan deasupra.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest