Paste

Paste

Tagliatele cu dovlecei şi pui

- ingrediente -

  •  un piept de pui dezosat
  • 500 g paste
  • 5 dovlecei medii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură smântână
  • 200 g parmezan ras
  • ulei de măsline
  • busuioc verde
  • nucşoară
  • sare şi piper.

- mod de preparare -

 Căleşte puiul tăiat bucăţele în ulei încins.

Fierbe pastele, conform instrucţiunilor de pe etichetă.

Taie dovleceii în felii subţiri, apoi căleşte-i în uleiul în care s-a prăjit carnea de pui.
Adaugă usturoiul pisat şi o lingură de smântână.

Potriveşte de sare şi piper şi adaugă un strop de nucşoară.

Căleşte pastele în puţin ulei încins.

Adaugă parmezanul peste paste şi amestecă.

Adaugă bucăţelele de pui, apoi dovleceii şi tot sosul lor.

Serveşte cald.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest