Paste

Paste

Tagliatele rebele cu creveți

- ingrediente -

  • 250 g tagliatele cu ou
  • 250 g tagliatele cu spanac
  • 250 g creveți
  • 250 g baby spanac
  • 250 g roșii cherry
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 linguri smântână
  • 250 ml vin alb
  • 100 g fistic

- mod de preparare -

 Tagliatelele se firb în modul clasic, apă clocotită cu sare.

Creveții se curăță, se trag la tigaie în ulei de măsline aromat cu un cățel de usturoi răzuit, presărați cu sare, apoi se sting cu vinul alb și se mai lasă să fiarbă câteva minute, pentru a se evapora alcoolul.

Se adaugă tagliatelele bine scurse și 1-2 linguri de smântână, pentru un plus de cremozitate.

Roșiile cherry se taie în jumătăți și se trag la tigaie în puțin ulei de măsline și se adaugă ăeste tagliatele în timpul servirii.

De asemeni, baby spanacul se adaugă peste tagliatelele rebele cu creveți, în timpul servirii, pentru a-și păstra prospețimea.

La final, tot în timpul servirii, se presară peste tagliatelele rebele cu creveți, fisticul tăiat grosier.

Spor și poftă bună să aveți!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest