Paste

Paste

Tagliatelle cu praz în sos de roșii cu ardei copți

- ingrediente -

Pe cât de simple, pe atât de gustoase aceste Tagliatelle cu praz în sos de roșii cu ardei copți, potrivite a fi preparate când foamea bate la ușă și timpul nu-ți e prieten bun!

Dacă sunteți iubitori ai preparatelor cu praz, poate țicercați deliciul acesta de Plăcintă cu praz!

- mod de preparare -

 Se curăță prazul, se toacă rondele și se pune la călit în ulei.

Când este pătruns, se adaugă pasta de roșii cu ardei copți și o ceașcă de apă și se lasă la înăbușit, sub capac, 10-15 minute.

Se asezonează cu sare, piper, 2 căței de usturoi răzuiți, oregano și busuioc.

Tagliatellele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor, apoi se scurg și se trag ușor în unt topit.

Se servesc fie calde, fie reci, cu delicioasul praz în sos de roșii cu ardei copți.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest