Paste

Paste

Tagliatelle cu somon afumat, o rețetă cu numai patru ingrediente

- ingrediente -

  •  300 gr paste tagliatelle 
  •  150 g somon afumat 
  •  300 ml smântână 
  •  100 gr fistic 
  •  firișoare arpagic 
  •  sare 
  •  frunze de mentă  

- mod de preparare -

  Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor. 

 Într-o tigaie neaderenta, se pune la rumenit jumătate din cantitate de somon tăiat fâșii subțiri. Astfel, se degajă foarte bine aroma lui. Se stinge cu smântână lichidă, iar când aceasta s-a înfierbântat, se adaugă restul de somon tăiat, puțin fistic tocat grosier și se mai lasă un minut pe foc apoi se dă deoparte. 
 Se presară din nou fistic, se garnisește cu frunze de mentă și fire de arpagic, și se savurează cu mare pofta1!
 Să vă fie de folos!
Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest