Pește

Pește

Chifteluţe cu ton

- ingrediente -

  • 1 ceapă mică, tăiată fin
  • 25 g unt
  • 2 conserve de ton în ulei (scurs bine)
  • 3 fire ceapă verde
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 1 ou bătut
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper

- mod de preparare -

Călim ceapa în unt, până se înmoaie.
Se amestecă toate ingredientele şi dăm compoziţia la frigider.
Apoi formăm chifteluţele, le prăjim în unt sau ulei.
Le putem servi cu maioneză şi ceapă, sau simple.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest