Pește

Pește

Icre de ştiucă

- ingrediente -

  •  100 g icre
  • 350 g ulei
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 1 ceapă
  • ardei roşu şi castravete, pentru ornat

- mod de preparare -

Scoate icrele din frigider cu o jumătate de oră înainte de a le prepara.

Amestecă icrele la mixer, adăugând câte puţin ulei şi suc de lămâie.

La final, adaugă ceapa dată pe răzătoare şi mai amestecă puţin.

Icrele sunt gata când s-au întărit şi nu mai curg.
Le poţi orna cu felii de ardei roşu şi castravete.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest