Pește

Pește

Macrou cu cartofi la cuptor

- ingrediente -

  •  2 bucăţi macrou
  • 50 ml ulei
  • măghiran şi pătrunjel tocat
  • 1 linguriţă delikat
  • 100 g măsline
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 lămâie
  • 1/2 kg cartofi

- mod de preparare -

 Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală, se taie mărunt şi se călesc în ulei încins, adăugând şi delikat.
La ceapa călită se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în patru şi apă cât să-i acopere.
Se lasă la fiert.
Când sunt cartofii aproape fierţi, se pun şi cei 2 peşti (spălaţi şi curăţaţi în prealabil), măghiranul tocat mărunt, măslinele şi se bagă la cuptor, pentru 15 minute.
Se presară în final deasupra pătrunjelul tocat mărunt şi se serveşte cu (sau fără) lămâie.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest