Pește

Pește

Salată de icre cu somon afumat.O combinație care te va cuceri!

- ingrediente -

 Dacă te-ai plictisit de clasica salată de icre, încearc-o în combinație cu somonul afumat și te va cuceri cu siguranță!

  • 100 g icre negro
  • 300 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 100 g somon afumat
  • 30 ml apă minerală
  • 2 felii de franzelă albă
  • zeama de la o lămâie, sau după gust

- mod de preparare -

 Se îndepărtează coaja de la cele două franzele, apoi miezul se înmoaie în puțină apă și se stoarce bine.

Se amestecă cu icrele și se mixează picurând treptat ulei.

Spre final, se adaugă și zeamă de lămâie după gust și apa minerală pentru un plus de cremozitate.

Somonul se toacă mărunt, la fel și ceapa și se amestecă cu salata de icre.

Se mai potrivește gustul cu zeamă de lămâie, apoi salata de icre cu somon afumat se va da la rece, pentru cel puțin 30 de minute, înainte de a fi servită.

Se decorează cu verdeață și felii subțiri de castraveți murați.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest