Pește

Pește

Somon cu cartofi natur

- ingrediente -

  •  200 g file de somon
  • 4 cartofi
  • 40 ml ulei
  • 1 roşie
  • 3-4 frunze salată verde
  • condimente, sare
  • mărar verde
  • 10 ml ulei măsline
  • 1 lămâie

- mod de preparare -

 Fileul de somon se unge, se condimentează şi se introduce într-o tavă la cuptor. Se lasă până se pătrunde bine. Cartofii se curăţă, se taie în patru, apoi se fierb în apă cu sare.

După s-au fiert, cartofii se scurg de apă şi se aşază pe o farfurie întinsă; peste ei se pun câteva picături de ulei de măsline, iar deasupra se presară mărar tocat fin.

Se aşază fileul de somon alături de cartofii natur. Preparatul se serveşte cald cu salată verde , lămâie şi roşia tăiată felii.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest