Antena Căutare

Aventura a ajuns la final! Raluka a câștigat ultima ediție a emisiunii „Poftiți la nea Mărin”, spre disperarea lui Liviu Vârciu!

Iată-ne ajunși și la finalul acestui sezon al emisiunii „Poftiți la nea Mărin”! Cosmin Seleși, Raluka, Ana Baniciu și Daniela Crudu au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a-l face mândru pe nea Mărin!

Peripețiile nu au întârziat să apară, căci vedetele au trecut prin tot soiul de provocări. Cine nu s-a amuzat când Liviu Vârciu a făcut show cântând la acordeon sau cine nu s-a speriat văzând cum conduce Daniela Crudu o mașină cu cutie manuală de viteze?

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au încercat să își facă pe cont propriu o afacere profitabilă, dar n-au avut parte de noroc și totul s-a transformat într-o joacă de-a șoarecele cu pisica atunci când fie au încercat ei să strice afacerea lui nea Mărin, fie au devenit victimele răzbunării acestuia!

La final, securea războiului a fost îngropată și totul s-a terminat într-o atmosferă de sărbătoare! Și verdictul lui nea Mărin a fost unul cât se poate de clar: dintre toate vedetele invitate, cel mai mult a muncit Raluka și ea a primit premiul de 2.000 de euro, spre disperarea lui Liviu Vârciu!

Cu lacrimi în ochi și regret că toată aventura a ajuns la final, vedetele au făcut destăinuiri emoționante! Intră pe pagina emisiunii „Poftiți la nea Mărin” ca să savurezi toate momentele speciale din show!

S-a terminat! Liviu Vârciu a îngropat securea războiului și a dat cărțile pe față! „Îl iubesc foarte mult pe nea Mărin”... Ultima ediţie „Poftiţi la Nea Mãrin”, lider de audienţã Raluka, despre premiul câştigat: „Voi împãrţi banii cu colegii m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x