Antena Căutare

Ruby, cu LACRIMI în ochi: A pierdut banii pentru petrecere!„V-am zis că nu e bine cu bani pe mâna mea!”

Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu și Rona Hartner formează super echipa de vedete a acestei ediții. Eforturile lor de a-l ajuta pe Nea Mărin să mențină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre continuă și astăzi!

Ruby, Dorian Popa, Edi Stancu și Rona Hartner formează super echipa de vedete a acestei ediții. Eforturile lor de a-l ajuta pe Nea Mărin să mențină profitabilă afacerea pe care acesta o are pe malul Mării Negre continuă și astăzi!

Episodul din această seară a început cu emoții mari pentru frumoasa Ruby. Și-a dat seama că, din geantă, i-au dispărut toți banii pentru petrecere: „V-am zis că nu e bine cu bani pe mâna mea!”

Ce s-a întâmplat, de fapt, puteți afla, urmărind clipul video de mai sus!

Nea Mărin și vedetele din echipa sa, la o școală de pilotaj: ”Este prima dată în 60 de ani când fac așa ceva”... Johnule! Dorian Popa și Edi Stancu au ofertă specială la roșii: „Dacă nu cumpărați, mă arunc sub mașină!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x