Antena Căutare

S-au plimbat cu șalupa, dar Nea Mărin le-a transformat fericirea în regret! Două vedete au îmbulinat-o

Jean de la Craiova și Iuliana Luciu nu au mai scăpat de furia lui Nea Mărin, după ce au făcut o plimbare cu o șalupă, chiulind de la muncă.

Jean de la Craiova și Iuliana Luciu nu au mai scăpat de furia lui Nea Mărin, după ce au făcut o plimbare cu o șalupă, chiulind de la muncă.

„Mi-am luat inima în dinți și i-am spus Iulianei că acum e momentul să ne plimbăm o tură cu iahtul promis”, a spus Jean de la Craiova.

„Dacă ne prinde Nea Mărin, tu își iei bătaia, că tu ai venit cu ideea”, l-a avertizat Iuliana pe Jean, care a vrut, însă, să împartă bătaia cu ea.

Întorcându-se la mal și văzându-l pe Nea Mărin, care alerga spre ei, Jean de la Craiova i-a strigat că au fost să ia pește.

Nea Mărin a vrut să o arunce în apă pe Iuliana Luciu, dar ea a scăpat, după ce i-a spus că nu știe să înoate.

Jean de la Craiova a luat o „bătaie zdravănă” de la Nea Mărin, chiar dacă i-a amintit acestuia că l-a mai bătut și azi și ieri.

Nea Mărin și Liviu Vârciu, CIRC într-un supermarket. „Cât de prost să fii?”... Marlena a vărsat lacrimi amare. SECRETUL trist al vieții ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x