Antena Căutare

Hahahaaa! Nea Marin a parodiat o fostă concurentă de la "Hell's Kitchen" și i-a aruncat mâncarea la coș: "Îți aduci aminte cum făceai?"

"Poftiți pe la noi" s-a intercalat cu o altă emisiune, cu profil culinar, asta după ce a dat peste una dintre fostele concurente de la "Hell's Kitchen", sezonul al doilea.

"Poftiți pe la noi" s-a intercalat cu o altă emisiune, cu profil culinar, asta după ce a dat peste Rebeca Medaș, una dintre fostele concurente de la "Hell's Kitchen", sezonul al doilea.

Iar pentru că e mare fan al emisiunii, Nea Mărin s-a pus pe parodiat chefii, aruncând cu farfurii în stânga și în dreapta. "Îți amintești cum făceai", îi spune acesta fostei concurente, care a avut o astfel de ieșire la "Iadul Bucătarilor".

"Nea Mărin e mai rău decât chefii", a mărturisit aceasta, după ce Nea Mărin a cam lăsat-o fără veselă.

Sexy, sexy, i s-o fi părut prea lungă? Toți au fost numai ochi la Sânziana Buruiană, după ce Nea Mărin i-a tăiat fusta... Mihai Petre e pus pe căutat talente! Dansatori, cântăreți și actori, la audițiile pentru sperctacolul lui Nea Mărin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x