Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin le-a dat trezirea vedetelor. Cine a luat prima „bătaie”

Cea de-a patra ediție din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor alte vedete, dornice să facă  echipă alături de nea Marin. Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Răzvan Babană, Oase, Nicolai Tand și Sonny sunt cei care vor trece prin cele mai neașteptate provocări în comuna Mălaia, județul Vâlcea. Nea Marin a făcut ca prima dimineață a invitaților alături de el să fie una memorabilă, care s-a lăsat și cu câteva basoane.  

colaj-nea-marin-ilona-brezoianu-și-florin-ristei-poftiți-prin-țară Galerie
Cea de-a patra ediție din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor alte vedete, dornice să facă echipă alături de nea Marin. | Antena 1

Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Răzvan Babană, Oase, Nicolai Tand și Sonny sunt cei care vor face echipă cu nea Marin în această săptămână. Prima zi a lor a început cum nu se putea mai bine, iar gaza emisiunii le-a dat trezirea în stilul său caracteristic.

Pentru a le trezi pe vedete, nea Marin s-a decis să bată în ușile lor cu un băț prin intermediul căruia s-a gândit să îi și „salute”, fiind perioadă de pandemie. Ilona Brezoianu a fost prima pe care acesta a întâmpinat-o, aflându-se pentru prima oară în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

„Știam că are multă energie, dar când l-am văzut în prima dimineață cu bătul ăla la ușă, ”, a spus ea, vizibil surprinsă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Problema cu peștele, scandal total. “Dar de ce țipi așa? Că nu înțeleg"

Totodată, nea Marin a avut parte de o surpriză când a bătut la ușa lui Nicolai Tand și nu l-a găsit acolo. Acesta se afla la micul dejun, acolo unde își aștepta nerăbdător colegii de muncă.

Cine și-a luat prima bătaie de la nea Marin în ediția patru din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”

Nici Florin Ristei nu a scăpa de insistențele lui nea Marin. Artistul s-a trezit cu el la ușă, iar glumele sale l-au costat câteva „bastoane” pe umăr.

„Cam târziu”, a fost replica care l-a enervat pe nea Marin.

De asemenea, Oase a avut parte de o „bătaie” serioasă încă de la primele ore ale dimineții. Nea marin nu s-a putut abține când i-a auzit glumele și a început să dea cu bastonul spre el.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Nea Marin, accidentarea care l-a făcut să strige după medic. "E rău, bre?"

„De Nea Marin o să-ți fie dor 10 minute, până dai de el. În mare parte, primul impact este la ușă. Îți iei trei capace, îți aduci aminte și zici: bă, nu îmi este dor de el. Aceeași poftă de viață, ca la 6:00 - 7:00 dimineața cât era ceasul, cine poate să aibă atâta chef de viață și să fie impecabil”, a spus Oase.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, astăzi, ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021.Răzvan Babană și Florin Ristei, uimiți când au aflat cine este n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x