Antena Căutare

Sume fabuloase! TOP 5 cele mai scumpe nunţi din istorie

Zeci de milioane de euro, mii de invitaţii, locaţii luxoase şi vedete. Acestea sunt câteva dintre cuvintele care caracterizează cele mai scumpe nunţi din lume


Zeci de milioane de euro, mii de invitaţii, locaţii luxoase şi vedete. Acestea sunt câteva dintre cuvintele care caracterizează cele mai scumpe nunţi din lume

Locul cinci revine lui Wayne Rooney şi lui Coleen McLaughlin - 15 milioane

Pe 12 iunie 2008, în Villa Durazzo 64 de invitaţi de marcă se bucurau de privelişti unice de la bordul unui yacht luxos. Timp de patru zile, iubirea dintre Wayne Rooney şi Coleen McLaughlin a fost celebrata la un nivel de înaltă clasă.

Locul al patrulea este ocupat de Vikram Chatwal şi Priya Sachdev - 20 de milioane de dolari

Timp de zece zile, cei 600 de invitaţi din 26 de ţări au sărbătorit în mai multe oraşe ale Indiei iubirea dintre omul de afaceri Chatwal şi modelul Sachdev.

Locul trei este ocupat de Andrei Melnichenko şi Aleksandra Kokotovich - 30 de milioane de dolari

În urmă cu 10 ani, milionarul rus Andrei Melnichenko devenea cel mai fericit om după ce s-a căsătorit fosta Miss Iugoslavia Aleksandra Kokotovich pe Coasta de Azur. Atmosferă a fost întreţinută de Christina Aguilera şi regretata Whitney Houston.

Pe locul al doilea sunt Vanisha Mittal şi Amit Bhatia - 78 de milioane de dolari

Peste 1.000 de invitaţi au primit invitaţii în cutii speciale din argint. Petrecerea a excelat prin şampanie de cea mai bună calitate, mâncare pe măsură şi muzica de neegalat.

Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum şi Prinţesa Salma - 100 de milioane de dolari

Dacă unora 100 de milioane de dolari le ajung să trăiască pe picior mare o viaţă întreagă, alţii cheltuie această sumă doar pe nuntă. Conducătorul actual al Dubaiului, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, şi Prinţesa Salma au avut parte de cea mai scumpă nunta din istorie, care a costat 100 de milioane de dolari.

Nu ratati LUNI, 14 septembrie, ora 20:30, PREMIERA emisiunii "Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți", doar la Antena1!

Lucruri inedite despre NUNTĂ! Care a fost CEL MAI MARE TORT şi care este anul cel mai fericit dintr-o căsnicie... Gina Pistol, Diana Munteanu, Nicoleta Luciu, Nicolai Tand și CRBL, câteva dintre vedetele care muncesc la nunți la „Poft...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x