Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Iubirea învinge orice obstacol. Povestea lui Radu și a Elenei

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 3 iunie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o poveste despre iubire | Antena 1

Ediția de azi vine cu o poveste de iubire cu final fericit. Este povestea a doi tineri care fac parte din clase sociale diferite pe care întâi îi desparte viața, printr-un accident de mașină, apoi mama băiatului, care oricum nu a fost de acord cu relația lor.

Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Radu și Elena sunt despărțiți la intervenția mamei lui, după accident

Radu și Elena fac parte din clase sociale diferite. Radu este înstărit, iar Elena este o fată frumoasă, dar simplă, dintr-o familie modestă.

Radu s-a îndrăgostit iremediabil de Elena, și, deși el avea o pretendentă din familie bună, a refuzat cu vehemență.

La un moment dat, mama lui a înscenat un furt la locul de muncă al Elenei, astfel că fata a fost concediată.

Ulterior, Radu a aflat și a confruntat-o pe mama lui. Aceasta s-a supărat și i-a cerut lui Radu să fie prezent la o cină pe care ea urma să o organizeze și la care a invitat-o și pe Amalia, fata pe care mama lui Radu o voia pentru fiul ei.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă

Doar că surpriza a venit din partea lui Radu, care s-a prezentat la cină împreună cu Elena, iubita lui, spre dezamăgirea mamei sale, implicit a Amaliei.

Ulterior, Radu a stat puțin de vorbă cu Amalia și i-a explicat că el este îndrăgostit de Elena și că nu vrea să o rănească, dar speră că înțelege.

În timp ce ei doi discutau în bucătărie, mama lui Radu a rămas în sufragerie cu Elena și i-a cerut să plece de la cină. Aceasta i-a răspuns că a venit cu Radu și tot cu Radu va pleca, lucru care s-a și întâmplat.

În drum spre casa Elenei, cei doi au avut accident de mașină. Radu și-a revenit destul de ușor, în timp ce Elena a rămas cu pierderi parțiale de memorie.

Imediat după accident, mama lui Radu i-a spus că Elena a murit în accident, lucru convenit, de altfel, și cu mama Elenei.

Băiatul a suferit enorm și a căutat-o și așteptat-o mult timp, însă nu a putut niciodată s-o uite sau să renunțe la ea.

După un timp, s-a dus la Bruxelles unde și-a făcut rezidențiatul și unde i-a dat o șansă Amaliei și chiar se gândea că poate ar fi o idee bună să o ceară de soție.

Când prietenul lui vine în vizită, în timp ce se uita pe internet la diverse clipuri, acesta dă peste o melodie cântată de Elena, într-o audiție pentru un concurs de muzică.

Imediat o recunoaște și înțelege că Elena nu a murit și că mama lui l-a mințit.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 68, 1 iunie 2022. Neatenția la cuvinte și discuții poate duce la situații grave

Povești de familie, sezon 2, episodul 70, 3 iunie 2022. Iubirea învinge iar Radu este hotărât să facă totul pentru Elena

Radu se desparte de Amalia, se întoarce în România și îi cere mamei lui să-i spună adevărul. Pleacă după Elena, o găsește și îi explică totul.

Fata este reticentă la început, dar, cu ajutorul mamei ei, Radu reușește să o facă să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat.

În plus, este hotărât să o ia la București pentru a merge la medic și, în cazul în care memoria nu-i revine, va lupta să o facă să se reîndrăgostească de el.

Povești de familie, sezon 2, episodul 69, 2 iunie 2022. La ce duce politețea greșit înțeleasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x