Antena Căutare

Momentul emoționant în care Dani Oțil a fost vizitat de Tiago la filmările Power Couple România. Ce a recunoscut prezentatorul

Dani Oțil, prezentatorul Power Couple România, a vorbit despre momentele dificile în care a fost departe de familie, pentru a filma emisiunea de la Antena 1. Soția gabriela Prisăcariu și micuțul Tiago l-au vizitat la un moment dat în Malta, pentru a-i domoli dorul.

Colaj cu Dani Oțil, Tiago și Gabriela Prisăcariu Galerie
Dani Oțil a avut un discurs emoționant despre dorul de familie pe care l-a simțit când s-a aflat la filmările Power Couple România | Antena 1

Dani Oțil a avut un discurs emoționant despre dorul de familie pe care l-a simțit când s-a aflat la filmările Power Couple România. Prezentatorul a mărturisit că „îl ucidea” gândul că pierde momente importante din viața lui Tiago.

Citește și: Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, discurs emoționat despre dorul de familie: „Eu n-am fost prea mult plecat fără puștiul meu și mă ucidea gândul că învață cuvinte noi”

La un moment dat, Dani Oțil a simțit nevoia să primească o vizită în Malta de la copil și soție. Prezentatorul și-a ținut în brațe fiul și s-au jucat împreună cu mingea, iar dorul i-a fost alinat pentru scurt timp.

„Nu mă plâng. Mie îmi place să muncesc. Într-adevăr greul poate fi explicat doar printr-un singur lucru: noi nu avem nici măcar o zi de pauză. Noi suntem aici pe o insulă și trebuie să recunosc că săptămâna a doua a fost cea mai grea. Eu n-am fost prea mult plecat fără puștiul meu și mă ucidea gândul că învață cuvinte noi pe care mi le transmitea nevastă-mea pe Whatsapp. Că pierd lucruri la care nu mai am acces niciodată pentru că el crește. Apoi i-am adus aici pentru câteva zile și s-a mai așezat dorul.

Prezentatorul a mărtusit că nu a mai experiementat dorul de familie până acum, pentru că a plecat e la 18 ani de acasă și abia la maturitate și-a dat seama că părinții simțeau amărăciune când așteptau să-i sune.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi

Lecția pe care Dani Oțil a învățat-o abia acum: „Nu am putut să percep decât în zilele noastre ce amărăciune aveau părinții mei când eu nu-i sunam o săptămână”

Dorul de familie pentru mine nu e o treabă foarte cunoscută. Eu sunt plecat de la 18 ani de acasă. N-am avut o relație foarte strânsă cu familia pentru că am fost o persoană foarte independentă. Nu sunt certat cu ai mei, n-am avut supărări, dar eu nu am putut să percep decât în zilele noastre ce amărăciune aveau părinții mei când eu nu-i sunam o săptămână”.

„Meseria asta de prezentator TV te duce departe de casă, te ține depate de copil, de soție, de părinții tăi, de confort.

Citește și: Cum l-a surprins Dani Oțil pe fiul său în platoul de la Neatza. Micuțul Tiago „i-a luat locul” tatălui său: „Pot ieși la pensie”

Gabriela și Cristi Iacob au părăsit Power Couple România – La bine și la greu: „Pentru noi e un câștig enorm, uman vorbi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x