Preparate carne

Preparate carne

Carne de vită în sos de roșii cu cartofi și fasole verde si garnitură de orez

- ingrediente -

Cu o combinație gustoasă de ingrediente, Rețeta Carne de vită în sos de roșii cu cartofi și fasole verde, este inspirată duin bucătăria filipineză și poate constitui meniul pentru masa de prânz. 

  • 500 g carne de vită
  • sare și piper
  • ulei de măsline
  • sos de soia
  • oțet de orez
  • 2-3 cartofi
  • 250 g fasole verde
  • 3-4 roșii
  • 250 g orez basmati

- mod de preparare -

 Carnea de vită se toacă în cuburi mici, care se rumenesc în ulei de măsline. Se adaugă, apoi roșiile tocate și 1 ceașcă de apă și se lasă la foc mic până se reduce sosul. Se adaugă cartofii curățați și tocați cuburi, iar când aceștia sunt pătrunși se adaugă fasolea verde, blanșată în prealabil. Se potrivește gustul preparatului cu sare, piper, sos de soia și oțet de orez.

Separat, se fierbe orezul basmati la modul al dente și se asezonează doar cu sare și piper. Se servește alături de carnea de vită în sos de roșii cu cartofi și fasole verde.

Spor și poftă bună!

Sursa

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe