Preparate carne

Preparate carne

Coaste de porc cu cartofi dulci și mousse de sfeclă roșie cu hrean

+4 click pentru
galerie

- ingrediente -

  • 1 kg coaste de porc împănate
  • sare
  • piper
  • miere
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • 1 kg cartofi roșii
  • 2-3 buc. sfeclă roșie
  • puțin hrean ras
  • 250 g brânză tartinabilă sau cremă de brânză
  • 250 ml frișcă neîndulcită

- mod de preparare -

Coastele se crestează pe partea cu șorici, se freacă cu ulei, sare, piper și miere, apoi se dau la cuptor până se rumenesc frumos pe ambele părți.

Se adaugă spre final și rondele de ardei iute, sau de usturoi.

Sfecla roșie se coace, se curăță și se transformă într-un piure, cu ajutorul unui blender.

Se adaugă crema de brânză, hrean după gust, sare, eventual piper, apoi se încorporează frișca bine bătută.

Va rezulta o cremă delicioasă și aerata.

Cartofii dulci se feliază grosier și se coc presărați cu sare și piper.

Toate aceste preparate, servite împreună ne vor răsfăța la maxim papilele, mai ales acum pe timp de iarnă.

Să aveți spor și poftă bună!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest