Preparate carne

Preparate carne

Cordon bleu cu piure de cartofi

- ingrediente -

Unul dintre cele mai îndrăgite feluri principale de mâncare este deliciosul Cordon bleu cu piure de cartofi, pe care îl putem prepara foarte simplu, în bucătăriile noastre.

  • 500 g piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 2-3 ouă
  • felii grosiere de cașcaval afumat
  • felii subțiri de șunculiță țărănească
  • 200 g fulgi de porumb
  • 100-150 g făină
  • ulei pentru prăjit

- mod de preparare -

Filetăm bucățile din piept de pui mai subțire și le condimentam cu sare si piper.
Feliem cașcavalul mai grosier.
Amestecăm ouăle cu un praf de sare și puțin piper.

Împachetăm feliile de cașcaval în feliile de șuncă, apoi împachetăm totul în feliile din piept de pui. 
Prindem marginile cu scobitori, ca să nu se desfacă în timpul prăjirii.
Trecem pachetele formate prin făină, apoi prin compoziția de ouă, apoi prin fulgii de porumb mărunțiți și le rumenim pe toate părțile, în baie de ulei încins, sau le preparăm la cuptor, pe hârtie de copt.
Servim deliciosul cornon bleu cu piure de cartofi preparat în modul clasic, alături de murături sau diverse salate.

Rețeta Piure de cartofi!

Vedeți și rețeta Piept de pui umplut cu verdeţuri!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe