Preparate carne

Preparate carne

Ficăței de pui cu gogoșari în sos de roșii

- ingrediente -

 Simpli, dar tare delicioși acești ficăței de pui cu gogoșari în sos de roșii!

Pot fi serviți cu mămăliguță, cu murături, sau diverse salate de legume.

- mod de preparare -

 Se curăță ficățeii, se clătesc și se scurg bine.

Se pune uleiul la încins și se rumenesc ficățeii pe toate părțile.

Se adaugă ceapa tocată cât mai mărunt și se lasă să se prepare până devine sticloasă, amestecând-o periodic printre ficăței.

Când ceapa și ficățeii sunt bine rumenite, se adaugă vinul și se lasă să fiarbă până se reduce.

Abia apoi se adaugă gogoșarii în sos de roșii, feliați mai mărunt.

Se mai lasă pe foc delicioșii ficăței de pui cu gogoșari în sos de roșii până se întrepătrund gusturile, asezonându-i cu sare, piper și câteva frunze de busuioc.

Se servesc cu garnitura preferată, sau cu mămăliguță.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest