Preparate carne

Preparate carne

Miel la cuptor cu sos de mustar

- ingrediente -

  • 2 kg pulpa de miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • sucul de la 2 lamai
  • 3-4 linguri mustar
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • Pentru servit:
  • orez cu ceapa verde
  • sos de iaurt cu menta si pasta de ardei dulce

- mod de preparare -

 Pulpa de miel se portioneaza  si se maseaza cu zeama de lamaie.

Din mustar, ulei de masline, sare si piper se face un sos cu care se ung bucatile de carne, apoi se aseaza intr-o tava de aragaz si se dau la cuptor pentru 50-60 de minute.

Pe parcurs se mai asezoneaza cu crengute de rozmarin, oregano si usturoi verde.

Se serveste cu orez fiert in mod clasic si asezonat cu ceapa verde, dar si cu un sos din iaurt cu pasta de ardei dulce, ulei de masline si frunze de menta.

Sa va fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest