Preparate carne

Preparate carne

Muşchi de vită tăvălit în ierburi aromate

- ingrediente -

  •  250 g muşchi de vită
  •  oregano, mentă, busuioc, rozmarin (toate uscate)
  •  o ceaşcă de ulei de măsline
  •  sare şi piper

- mod de preparare -

Muşchiul de vită se fezandează într-un amestec de vin roşu, ulei de măsline şi ierburi aromate timp de 4-5 ore. Într-un recipient se amestecă ierburile aromate cu puţin ulei de măsline.

Carnea se unge cu puţin ulei aromat, iar apoi se tăvăleşte prin ierburile uscate. Se încinge bine grătarul şi se pune pe el muşchiul de vită. Se lasă cam 30 de secunde pe fiecare parte. Se scoate pe o farfurie şi poate fi servit cu cartofi ţărăneşti.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest