Preparate carne

Preparate carne

Muşchi file la cuptor, cu sos de banane și avocado

+3 click pentru
galerie

- ingrediente -

  •  1 kg mușchi file de porc
  • sare
  • piper mozaic
  • coriandru
  • chimen
  • trei tipuri de muștar
  • ulei de măsline
  • Pentru sos:
  • 3 avocado
  • 3 banane
  • 150 g din trei tipuri de muștar
  • 1 lingură miere
  • 1 rodie
  • alune de pădure
  • Pentru servit:
  • salată verde
  • andive

- mod de preparare -

  Mușchiulețul de porc se condimentează cu sare, piper, coriandru și chimen, toate măcinate în mojar și se rumenește la tigaie pentru a prinde crustă.
Se înfășoară în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu și se dă la cuptor, pentru 30 de minute, la 200 grade.
Pentru sos, se curăță bananele și avocado și se trec prin blender, apoi se amestecă cu cele trei tipuri de muștar, se adaugă și puțină miere și se presară alune de pădure, măcinate grosier și semințe de rodie.
Mușchiulețul se feliază și se servește pe frunze de andive, cu deliciosul sos și salată verde.
Să vă fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest