Preparate carne

Preparate carne

Pachețele de primăvară bune de servit de cu zori și până seara

- ingrediente -

  •  500 g spanac cu foi mai mari
  • 250 g cartofi
  • 150 g brânză de vaci
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ceapă
  • mărar verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • busuioc
  • bicarbonat de sodiu

- mod de preparare -

 Se spală bine frunzele de spanac, apoi se opăresc în apă clocotită cu sare și 1/2 linguriță bicarbonat, pentru 1-2 minute, după care se scurg și se lasă să se răcească.

Cratofii se feliază pe rotund și se prepară fie la cuptor presărați cu sare, piper și busuioc, fie se prăjesc.

Ceapa se toacă fin și se amestecă cu brânza de vaci, care se asezonează cu sare, boia de ardei și mărar tocat.

Când toate aceste preparate sunt gata, se așează alternativ peste câte două frunze de spanac și se înfășoară bine.

Se pot da la cuptor pentru 5-10 minute, stropite ușor cu ulei de măsline, sau se pot trage la tigaie în unt, sunt bune oricum.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest