Preparate carne

Preparate carne

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi și rozmarin

- ingrediente -

Ce poate fi mai gustos și sățios pentru un prânz în familie decât aceste Pulpe de pui la cuptor cu cartofi și rozmarin!

Poate vă plac și acești Cartofi natur serviți cu pulpe de pui dulci-picante, sau aceste Pulpe de pui cu ciuperci și măsline la cuptor.

  •  1 kg pulpe de pui
  • 1 kg cartofi albi
  • 2 lingurițe de sare fină
  • 1 linguriță de piper măcinat
  • 2 lingurițe boia de ardei dulce
  • 3-4 crenguțe de rozmarin
  • 4-5 căței de usturoi
  • 100 g unt
  • 30 ml ulei 

- mod de preparare -

 Se amestecă untul moale cu uleiul, sare, piper și boia de ardei.

Cartofii se curăță, se spală și se feliază grosier.

Se ung cu acest amestec și se așază într-o tavă de cuptor.

Tot cu acest amestec se ung și pulpele de pui și se așază printre cartofi.

Se presară printre pulpe și cartofi rondele de usturoi și crenguțe de rozmarin.

Se dă tava cu pulpele de pui și cartofi la cuptor pentru 40-50 de minute, sau până când ingredientele sunt pătrunse și bine rumenite.

Se servesc delicioasele  Pulpe de pui la cuptor cu cartofi și rozmarin cu diverse salate de legume sau murături.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest