Preparate carne

Preparate carne

Rețeta Piept de pui cu sos alb și ciuperci

- ingrediente -

 Pentru că pieptul de pui se numără printre preferințele tuturor în materie de carne, am ales pentru un prânz gustos și delicios, Rețeta Piept de pui cu sos alb și ciuperci.

  • 1 kg piept de pui
  • 500 g smântână de gătit
  • 100 g făină
  • 500 ml lapte dulce
  • 1 kg ciuperci champignon 
  • 2 legături de pătrunjel verde
  • 200 g unt
  • sare și piper

- mod de preparare -

Se taie în cubulețe pieptul de pui și se călește în 150 g unt .
După ce pieptul de pui s-a rumenit se scoate din tigaie, apoi adăugăm restul de unt și călim ciupercile.

Vedeți și Rețeta Crochete de pui pe pat de brânzeturi și rucola!


Când ciupercile sunt bine pătrunse, se adaugă pieptul de pui, se amestecă bine cu ciupercile, apoi se adaugă smântâna. Laptele se amestecă cu făina până se obține o consistență cremoasă.
Se adaugă peste amestecul din tigaie și se lasă la fiert.
Se condimentează cu sare și piper după gust.
La final, după stingerea focului, se adaugă pătrunjelul verde, tocat.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe