Preparate carne

Preparate carne

Șnițele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb, preparate la cuptor

+2 click pentru
galerie

- ingrediente -

600 g piept de pui dezosat
3 ouă
150 g făină
250 g fulgi de porumb
sare
piper
ulei

- mod de preparare -

 Se feliază pieptul de pui se presează ușor cu podul palmei, se masează cu puțin ulei și se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă ouăle cu un praf de sare, unul de piper și o lingură de făină.
Pe un platou se pune restul de făină, iar pe alt platou fulgii de porumb ușor striviți
Feliile din piept de pui se trec prin făină, apoi prin ouă și se tăvălesc bine prin fulgii de porumb.
Se așază în tava tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade, sau până când se rumenesc frumos, iar fulgii de porumb devin crocanți.
Se servesc cu orice garnitură, în special cu piure de cartofi.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest