Preparate carne

Preparate carne

Ușor și delicios: Șnițel împodobit, un preparat delicios, gata în mai puțin de o oră

- ingrediente -

  • 1 kg cotlete porc, cu os 
  • 500 gr cartofi
  • nucsoara
  • 200 gr varza de Bruxelles
  • 200 gr spanac
  • 100 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 2 cepe
  • 200 gr parmezan
  • mix salata verde
  • ulei de masline
  • zeama lamaie
  • sare
  • piper
  • oregano
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • chimen

- mod de preparare -

 Cotletul se condimenteaza cu sare, piper, oregano, ulei de masline si zeama de lamaie. Fiecare portie se tavaleste prin faina, ou batut si pesmet si se prajeste in ulei incins.

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Se paseaza grosier.

Varza de Bruxelles se fierbe foarte putin si se caleste alaturi de putina ceapa.

Spanacul se spala foarte bine si se adauga peste varza. Se lasa un pic la sotat, apoi toata compozitia se adauga peste cartofi.

Se paseaza toata compozitia, la care se adauga unt, nucsoara, lapte si mult parmezan ras.Puteti adauga si cateva seminte de chimen.

Cotletul se serveste cu garnitura de cartofi si mix de salate verzi sau salata colorata cu ardei grasi.

Este o reteta savuroasa care poate imbraca un aer festiv si o puteti pregati si de sarbatori!

Sa va fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest