Preparate fără carne

Preparate fără carne

Ciuperci fripte și umplute cu verdeață și cașcaval

+4 click pentru
galerie

- ingrediente -

De nerefuzat așa  delicioase ciuperci fripte și umplute cu verdeață și cașcaval, servite cu garnitură din codițele lor și salată!

  • 1 kg ciuperci champignon cu pălării mari
  • 200 g cașcaval
  • 100 g unt
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 căpățână usturoi
  • 2 legături ceapă verde
  • roșii cherry
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

- mod de preparare -

 Ceapa verde, tocată, se călește în ulei încims, împreună cu codițele ciupercilor, de asemeni, tocate.
Cand sunt bine pătrunse se adaugă roșiile cherry tăiate în jumătăți și se mai lasă câteva minute pe foc, condimentându-se cu sare și piper.
Pălăriile ciupercilor se frig pe plită, mai întâi cu deschizătura în jos, apoi se întorc, se condimentează cu sare și piper, se adaugă puțin unt și pătrunjel tocat, se stropesc bine cu mujdei de usturoi și se lasă la fript până se pătrund și se formează zeamă, apoi, spre final se adauga cate o felie de cașcaval.
Se servesc delicioasele ciuperci fripte și umplute cu verdeață și cașcaval, calde, cu garnitura de codițe, alături de de salată verde și roșii cherry.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest