Preparate fără carne

Preparate fără carne

Sufleu de conopidă

- ingrediente -

  •  o cană de lapte
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • sare, vegeta, piper
  • 4 ouă
  • 200 g caşcaval ras

- mod de preparare -

 Se amestecă ingredientele (fără ouă şi caşcaval), se fierbe un sos ca o smântână. Se lasă să se răcească şi se amestecă împreună cu 4 gălbenuşuri şi 200 g caşcaval ras.

Se amestecă apoi cu albuşurile bătute spumă tare. Conopida se fierbe separat (în apă cu puţin lapte, că să rămână albă), se strecoară şi se toarnă sosul deasupra, apoi se pune la cuptor o oră.

Se serveşte cald, ca garnitură sau fel principal de mâncare.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest