Antena Căutare

Nu este nicio glumă! Vedetele de la Hollywood îşi caută jumătatea pe Tinder. Ce VIP-uri au apelat la metoda online

Și starurile au probleme la capitolul relații, așadar nu e de mirare că încearcă și datingul online. Și unele dintre ele au și recunoscut asta! Cine-și caută iubirea pe Internet? De la Leonardo DiCaprio care e “obsedat de Tinder”, la Britney Spears, care a recunoscut că își caută iubiți prin aplicații.

Și starurile au probleme la capitolul relații, așadar nu e de mirare că încearcă și datingul online. Și unele dintre ele au și recunoscut asta.

Ce vedete de la Hollywood își caută jumătatea pe Internet? De la Leonardo DiCaprio care e “obsedat de Tinder”, la Britney Spears, care a recunoscut că își caută iubiți prin aplicații.

Iluzionistul Johannes a făcut show la Prietenii de la 11. A adus noi trucuri de magie și i-a lăsat mască pe Diana și Ris... Florin Ristei, invitație în platou pentru Justin Timberlake, în direct: "La mulți ani, cumetre! Dacă vrei, mâine, p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x