Antena Căutare

VIDEO! Nuntă ca-n basme. Andreea Berecleanu, la altar cu fina Mihaela Călin

Prezentatoarea Observator Mihaela Călin și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit, iar colega ei, Andreea Berecleanu, i-a fost nașa.

Prezentatoarea Observator Mihaela Călin și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit, iar colega ei, Andreea Berecleanu, i-a fost nașa.

După o căsătorie civilă ce a avut loc în vara anului acesta, prezentatoarea Observator, Mihaela Călin și Daniel Sava au luat decizia de a merge împreună spre altar. Ceremonia religioasă a avut loc duminica trecută și a fost presărată, după cum chiar ea declară, de o atmosferă cu totul și cu totul specială: ”A fost o atmosferă minunată la petrecere și le mulțumesc lor, invitaților noștri, pentru asta!”.

Alături de miri s-au aflat în această zi specială nașii, Andreea Berecleanu și doctorul Constantin Stan, care au fost un real ajutor pentru cei doi: ”Ne-au ascultat toate ideile și dorințele și ne-au ajutat să le transformăm în realitate. Ne-au îndrumat din experiența lor și ne-au liniștit ori de câte ori nu mai știam cum să potrivim lucrurile.”, a declarat Mihaela Călin.

Nu, nu e glumă! Florin Ristei a cerut-o în căsătorie pe Iuliana Pepene: "Vreau să fim fericiți!"... Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x