Antena Căutare

Ramona de la „Prietenii de la 11” face o dezvăluire șocantă! „Eu timp de cinci ani am băut tequila, în fiecare dimineață, crezând că e cafea!"

Ramona, superba asistentă de la emisiunea „Prietenii de la 11”, susține că timp de cinci ani a băut tequila crezând că este cafea!

Ramona, superba asistentă de la emisiunea „Prietenii de la 11”, susține că timp de cinci ani a băut tequila crezând că este cafea!

Totuși, se pare că adevărul a ieșit la lumină și în cazul ei și, de când s-a măritat, s-a lăsat de acest obicei. Și desigur, a înțeles și diferența dintre tequilla și cafea!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli cum a fost posibilă o asemenea „minune”!

Florin Ristei s-a trezit cu Poliția la ușă! „Am primit cinci milioane amendă"... S-a descoperit cel mai tare truc al momentului! Cum desfunzi chiuveta sau cada în trei secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x