Antena Căutare

Riscurile naşterii prin cezariană. Doctor Radu Botezatu: ”Gravidele vin și ne solicită operații cezariană fără să știe ce înseamnă acest lucru”

Explicaţia detaliată a naşterii prin cezariană. Numărul de operații de cezariană este foarte mare în România, față de restul Europei. Medicul Radu Botezatu a fost invitatul Dianei Munteanu și al lui Florin Ristei, la "Prietenii de la 11" și a oferit toate detaliile pe care orice viitoare mamă trebuie să le știe.

Explicaţia detaliată a naşterii prin cezariană. Numărul de operații de cezariană este foarte mare în România, față de restul Europei. Medicul Radu Botezatu a fost invitatul Dianei Munteanu și al lui Florin Ristei, la "Prietenii de la 11" și a oferit toate detaliile pe care orice viitoare mamă trebuie să le știe.

Florin Ristei, speriat de textura și gustul checului gătit Diana Munteanu?: ”Ai pus și cauciuc?! Mă înec!”... ”Dă din buricos, jos rochițos! Dezbrăcatos!”. Florin Ristei, șeful mexicanilor din platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x