Salate

Salate

Cum preparăm clasica salată de sfeclă roșie

- ingrediente -

 Nu trebuie să lăsăm sezonul sfeclei roșii să treacă fără să preparăm clasica salată de sfeclă roșie!

  • 3- 4 buc, sfeclă roșie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • oțet

- mod de preparare -

 Sfecla roșie se spală bine de pământ, se șterge, se înfășoară în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu și se coace la cuptor timp de o oră, la 180 de grade.

Se poate și fierbe în coajă.

Apoi se curăță și se dă pe răzătoarea mare, sau se folosește curățitorul de legume și se desface în franjuri.

Se prepară, după gust, un dressing din ulei cu oțet, sare și piper și se stropește sfecla roșie cu acesta.

Se servește cu orice friptură și garnitură.

Puteți să încercați și o variantă mai complexă după rețeta Salată de sfeclă roșie, coaptă!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest