- ingrediente -
Dulci și ușor picanți, acești morcovi caramelizați sunt perfecți pentru a fi serviți cu diverse garnituri sau salate!
- 500 g morcovi
- 50 g unt
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper
- 1 lingură zahar brun
- 2-3 căței de usturoi
- 1 ceașcă apă
- mod de preparare -
Se pune untul la topit și se adaugă usturoiul răzuiț.
Seamestecă bine să nu se ardă nici untul, nici usturoiul.
Se adaugă morcovii curățați și tăiați în fâșii lungi și se amestecă bine să fie toți unși cu unt.
Se adaugă zahărul și din nou se amestecă intens, apoi se toarnă o ceașcă de apă fierbinte și se lasă morcovii să fiarbă până șunt ușor pătrunși.
Se asezonează cu sare și piper.
Sunt foarte gustoși chiar și așa simpli, dar merg foarte bine în diverse salate, sau alături de diverse garnituri.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.