Salate

Salate

Salată combinată cu sfeclă roșie și multe ingrediente

+2 click pentru
galerie

- ingrediente -

 Delicioasa Salată combinată cu sfeclă roșie și multe ingrediente, este o alternativă mult mai gustoasă și mai colorată a clasicei salate de boeuf.

Concurează cu mare succes și această Salată de legume cu maioneză, sau această Salată de legume cu maioneză și iaurt.

  • 500 g pulpă de vițel
  • apă
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 kg sfeclă roșie
  • 500 g cartofi
  • 300 g castraveți murați
  • hrean proaspăt
  • 150 g cașcaval
  • 250 g maioneză
  • salată verde

- mod de preparare -

 Carnea de vițel se fierbe ca pentru supă, în apă cu sare, împreună cu o ceapă și un morcov.
Când carnea este suficient de fiartă, se scurge de apă, se răcește și se taie în cuburi.
Sfecla se curăță, se fierbe în apă cu sare, apoi se taie ca și carnea, în cuburi.
Cartofii se fierb cu coajă, în apă clocotită cu sare, apoi se curăță și se toacă în cuburi.
Tot în cuburi se toacă și castraveciorii și se scurg ușor de surplusul de lichid.
Într-un vas încăpător, se amestecă toate aceste ingrediente, se adaugă și cașcavalul tăiat tot în cuburi, apoi se potrivește gustul cu maioneză și hrean ras.
Dacă se dorește mai acră, se poate folosi puțină zeamă de la murături.
Se servește pe pat de salată verde.
Să va fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest