Salate

Salate

Salată de conopidă cu ciuperci

- ingrediente -

  •  1 conopidă medie
  • 1 cutie ciuperci
  • 6 căţei de usturoi
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 legătură pătrunjel proaspăt,
  • sare, ulei

- mod de preparare -

 Conopida, desfăcută în bucheţele, se pune la fiert 15 minute în apă clocotită. Se strecoară şi se lasă să răcească. Ciupercile se scurg bine de zeamă şi se toacă mărunt.

Din usturoi, sare, ulei şi 50 ml apă se face mujdei. Se toarnă mujdeiul peste conopidă şi ciuperci, se amestecă uşor, iar deasupra se presară pătrunjel tocat.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest