Salate

Salate

Salată de legume coapte

- ingrediente -

  • 2 vinete
  • 3 ardei
  • 3 roşii
  • 150 g brânză feta
  • 5 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

- mod de preparare -

Se taie vinetele rondele, se sărează şi se lasă deoparte.
Ardeii se taie fâşii, se aşază în tavă şi se coc până se înmoaie.
Când ardeii sunt gata, se lasă să se răcească puţin şi se curăţă de pieliţă.
Vinetele se scurg de apă şi se şterg, se stropesc cu ulei de măsline, se sărează, se piperează, apoi se pun la copt.
La fel şi roşiile, stropite cu ulei de măsline şi condimentate.
După ce sunt gata se pun toate într-un bol.
Brânza se presează şi se amestecă până devine ca o pastă, apoi se adaugă la legume împreună cu usturoiul dat prin presă.
Salata se serveşte pe felii de pâine.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest