Salate

Salate

Salată de legume cu piept de pui în crustă de susan

- ingrediente -

 Ușoară, gustoasă și sățioasă, această salată de legume cu piept de pui în crustă de susan  este bună de servit la orice masă:

  • 750 g piept de pui
  • sare
  • piper
  • susan
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • 1 legătură ridichi
  • 250 g roșii cherry
  • 1 ardei roșu
  • 1 salată verde
  • 150 g salată de câmp

- mod de preparare -

  Pieptul de pui se porționează în fâșii care se stropesc cu ulei și zeamă de lămâie apoi se presară cu sare, piper și susan.
Se așază într-o tavă și se dau la cuptor pentru aproximativ 50 minute, sau până este bine pătruns
Roșiile se spală și se taie în jumătăți.
Ardeiul se curăță de nervuri și semințe și se taie julien, oiar ridichiile se taie tot în jumătăți.
Salata se rupe în fâșiiși toate ingredientele se amestecă într-o salatieră.
Se face un dressing clasic din ulei cu zeamă de lămâie și sare și se stropește salata cu el.
Se scoate pieptul de pui de la cuptor și se servește cu salata de legume.

Poate vă inspiră și această salată combinată, cu piept de pui, legume și fructe.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest