Salate

Salate

Salată de legume trase la tigaie cu măsline și tortelloni

- ingrediente -

 Simplă și lejeră această Salată de legume trase la tigaie cu măsline și tortelloni, poate fi servită la orice masă.

Foarte gustoasă este și Salată de paste tricolore cu piept de pui, legume și maioneză, dar puteți încerca și Tortelloni cu brânză și spanac, scăldați într-un delicios sos de roșii cu usturoi și busuioc.

  • 1 ardei gras, roșu
  • 1 ardei gras, galben
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 250 g tortelloni cu spanac și ricotta
  • sare
  • piper
  • 25 g unt
  • 1 linguriță oțet balsamic

- mod de preparare -

 Se spală legumele și se taie în fâșii.

Se trag la tigaie în unt topit și se sting cu o linguriță de oțet balsamic.

Tortellonii se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe poachet, apoi se scurg și se amestecă cu legumele trase la tigaie.

Se asezonează salata de legume trase la tigaie cu măsline și tortelloni, cu sare și piper și se servește simplă, sau lăngă o friptură delicioasă.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe