Salate

Salate

Salată de paste cu șuncă și maioneză

- ingrediente -

 Mai simplă și mai ușoară decât salata de beuf, sau cea orientală, această salată de paste cu șuncă și maioneză, are mari șanse să devină salata casei.

  • 250 g paste: fusili, melcișori, penne, sau orice oaste scurte
  • 50 g măsline fără sâmburi
  • 250 g șuncă presată
  • 5-6 buc. gogoșari murați
  • 3-4 castraveciori murați
  • 200 g maioneză clasică

- mod de preparare -

 Pastele se fierb in apă clocotită cu sare, apoi  se scurg și se trec prin jet de apă rece.

Șunca presată se taie în fâșii subțiri și de lungimea pastelor.

La fel se taie și gogoșarii, iar castraveciorii se toacă mărunt, se scurg bine de zeamă și se amestecă cu maioneza.

Măslinele se feliază pe lungime și toate aceste ingrediente se amestecă și se asamblează delicioasa Salată de paste cu șuncă și maioneză.

Să vă fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest