Salate

Salate

Salată de paste tricolore cu piept de pui, legume și maioneză

- ingrediente -

 Această delicioasă salată de paste tricolore cu piept de pui, legume și maioneză, poate fi o alternativă la clasica salată de beuf.

  • 500 g tagliatelle tricolore
  • 500 g piept de pui fiert
  • 1 ceapă roșie
  • 250 g morcovi
  • 250 g gogoșari în oțet
  • 250 g maioneză clasică
  • 150 g iaurt
  • sare
  • pătrunjel verde

- mod de preparare -

 Mai întâi se curăță ceapa și se toacă julien.

Se scurg gogoșarii, iar în lichidul lor se va adăuga ceapa roșie și se va da la rece de seara până dimineața.

Tagliatellele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se trec prin jet de apă rece.

Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare, apoi se scurge și se taie în fâșii.

Morcovii se fierb și se taie în fâșii.

Gogoșarii se taie tot în fâșii.

Ceapa se va scurge bine.

Se amestecă maioneza cu iaurtul.

Toate aceste ingrediente se amestecă, se adaugă și pătrunjel verde, pentru un plus de prospețime și va rezulta o salata gustoasă.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest