Salate

Salate

Salată de varză cu ton și roșii deshidratate. O salată de vară răcoroasă, gustoasă și sățioasă

- ingrediente -

  •  1 varză albă, mică
  • 1 morcov
  • 5-6 buc. roșii deshidratate, în ulei
  • 250 g file de ton în suc propriu
  • zeama de la o lămâie
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei de la roșiile deshidratate
  • câteva fire de mărar verde

- mod de preparare -

 Varza se toacă fideluță, se freacă cu sare și se lasă să se odihnească 10 minute, pentru a-și lăsa sucul.

Morcovul se curăță și se dă pe răzătoare, apoi se adaugă peste varză.

Roșiile deshidratate se taie în fâșii, mărarul se spală și se toacă mărunt, iar fileul de ton se scurge bine.

Se amestecă toate ingredientele și se asezonează cu piper și zeamă de lămâie.

Este o salată de vară răcoroasă, gustoasă și sățioasă, care poate ține loc de orice masă.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest