Salate

Salate

Salată din păstăi de fasole cu diverse legume și brânzeturi

- ingrediente -

Salată din păstăi de fasole cu diverse legume și brânzeturi, o rețetă delicioasă și hrănitoare, potrivită pentru orice masă dintr-o zi de vară.

  • 1 kg fasole galbenă
  • 500 gr roșii românești, cât mai mici
  • 2-3 avocado
  • 1-2 andive
  • 200 gr telemea de oaie
  • 200 gr mozzarella
  • 250 gr baby spanac
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • oțet
  • semințe de floarea soarelui
  • 2 legături mărar verde
  • muguri de mazăre

- mod de preparare -

 Fasolea galbenă se curăță de capete și se fierbe pentru câteva minute în apă clocotită cu sare.
Între timp, se curăță, după caz și se taie restul ingredientelor: în cuburi brânzeturile și avocado, în jumătăți roșiile.
Într-o salatieră se amestecă frunze rupte de adive cu cele de spanac, fasolea galbenă scursă și restul ingredientelor tăiate anterior.
Se stropesc cu un dressing clasic din ulei de măsline cu oțet, sare și piper și se decorează cu mult mărar tocat și muguri de mazăre.

Citiți și rețeta Salată de vară plină de savoare și culoare!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe