Salate

Salate

Salată fructată servită cu baghetă umplută

- ingrediente -

 Pentru un mic dejun, sau o cină ușoară, rețeta de  Salată fructată servită cu baghetă umplută este chiar potrivită.

  • 1 baghetă de pâine
  • 8 felii de cașcaval
  • 2 crenvurști
  • 1 ceapă roșie
  • 2 ouă
  • 100 ml smântână lichidă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare și piper
  • 50 gr rucola
  • 50 gr iceberg
  • 50 gr spanac
  • 3 mere verzi
  • 40 gr nuci
  • 20 gr stafide
  • 100 gr feta
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură muștar
  • zeamă de lime
  • sare

- mod de preparare -

 Pentru a pregăti bagheta umplută, se taie bagheta în 3 sau în 4 bucăți, se crestează fiecare bucată deasupra și se scobesc de miez, păstrând capetele nescobite.
Se adaugă în interior câte o felie de cașcaval și o jumătate de crenvurști.
Se face o compoziție din 3 ouă, smântână, pătrunjel, sare și piper.
Se taie o ceapă roșie în cuburi și se presară peste crenvurști, apoi se pune compozția de mai sus și se dau bucățile de baghetă umplute la cuptor pentru 10-12 minute, la 200 de grade.

Din aceeași categorie de rețete, mai puteți opta și pentru:


Pentru salată fructată se face un mix din rucola, iceberg și spanac și un sos din muștar, miere și lime. Mixul de salată se amestecă cu stafide, nuci și mere tocate cuburi și se adaugă sosul.
La final se adaugă cuburi de brânză feta și un evantai din felii de măr.

Poftă bună!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe