Antena Căutare

Romică Ţociu, despre "Scena Misterelor": "Va fi un show impecabil. Rezonez perfect cu Dan Negru"

Scena Misterelor, noua emisiune prezentată de Dan Negru, va debuta pe micile ecrane pe 28 februarie, de la ora 20:00, iar Romică Țociu a vorbit despre cel mai nou show. 

Scena Misterelor, noua emisiune prezentată de Dan Negru, va debuta pe micile ecrane pe 28 februarie, de la ora 20:00, iar Romică Țociu a vorbit despre cel mai nou show.

Invitat în emisiunea lui Mihai Morar, Romică Țociu, care este coprezentator al emisiunii Scena Misterelor, a vorbit despre surprizele care îi așteaptă pe telespectatori.

”Da, da, mâine începe emisiunea. N-are nicio legătură cu Revelionul, doar că există măștile care vor fi devoalate. Cred că succesul pe care l-a avut emisiunea l-a avut i-a determinat pe producători să aducă un show în fiecare joi. Rezonez perfect cu Dan Negru, show-ul va fi impecabil. O să vedeți un Țociu altfel”, a spus acesta la Antena Stars.

Deadpool, Oscar sau spiridușul Dobby urcă pe “Scena misterelor”, în prima ediție a show-ului prezentat de Dan Negru... Nea Mărin Barbu “agresează” o mască, la “Scena misterelor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x